Šesti Element otvara europski ured, razgovaramo sa svojim novi direktor prodaje

The šesti Element tehnologija materijala je i Chengzhou, porculan temeljen tvrtka koja razvija i proizvodi rešetku i rešetku oksid materijala. Tvrtka nedavno otvorio prodajni ured u Europi, a imenovan Bernhard Münzing kao direktor prodaje.

Bernhard je bio ljubazan dovoljno sudjelovati u intervjuu rešetku informacije. Bernhard je industrijski inženjer s naglaskom na kemiju, koji je obnašao različite pozicije u prodaji, materijali upravljanje, marketing i poslovni razvoj u veliki kao srednje veličine kemijskih kompanija.

Pitanje: mi razumijemo da je šesti Element (T6E) trenutno proizvodi rešetku pahuljice i rešetku oksida u 100 tona/godini biljka u Chengzhou. Je li to točno? Možete li nam reći nešto u vezi trenutni proizvodni pogon?

Imamo trenutnu proizvodnju uključujući pilota opreme 110 t / rešetku oksida odnosno 55 t / a rešetku u našim Changzhou biljka. Biljka je dostignuće i visoko automatiziran.

P: kakvu materijale napraviti T6E ponude? Koje su ciljne aplikacije?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija nudi različite ocjene rešetku oksida suspenzije na bazi uključujući vode kao i različitih stupnjeva rešetku posebno dizajniran za različite aplikacije. Također rešetku suspenzija dostupnih. Trenutno možemo usredotočiti na prevlaka, Polimeri (plastike, kompozitnih materijala, vlakna), gume i baterije.

Pitanje: ima li bilo koji komercijalni Proizvođači/mateirals koji koriste svoje additivies rešetku koju možete podijeliti s nama?

Mi isporučujemo komercijalne količine premaza, sastavljen i vlakana tvrtkama

P: T6E radi i na svoj drugi proizvodni pogon, i ova će imati kapacitet ili 250 t / a GO ili 125 t / a rešetku Pahuljica. Iko obnove na tu novu biljku?

Trenutno smo instalirati drugu proizvodnju liniju, koja će donijeti ukupnog kapaciteta do 250 t / a rešetku oksida odnosno 125 t / a od rešetku. Linija je vrelije na tok.

Pitanje: T6E ima za cilj uglavnom biti materijalni posrednik i ne rešetku aplikacija programer. Većina analitičara smatra da tržište za rešetku materijala će ostati mala u narednim godinama. Što je T6E je pogled na to? Je li to isplativim biznisom, samo da pružaju materijale?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija razvija aplikacije za rešetku nudeći povjerljive know-how klijentima sukladno ugovoru o tajnosti. Gosti će konačno kupiti naše rešetku materijal i koriste u svojim proizvodima. Uvjereni smo da to će potaknuti rešetku tržišta brže i mnogo gosti mogu sudjelovati. U posebnim slučajevima imamo razvoj ugovore sa odabrane kupce.

P: u prosinca 2015 T6E pokrenula novu rešetku cink antikorozivna abecedu. Je ovaj primer sada dostupan komercijalno? T6E nastaviti razvijati takve materijale ili će fokus ostati na osnovne rešetku dovodnim?

Tehnologiju je razvila i Patentirala tvrtka šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala. Trenutno je krčmar koji koristi ovu tehnologiju i nudi premaz na tržište. Kako je već navedeno će dalje razvijamo aplikacije i nudi znanje zajedno sa odgovarajućim rešetku tip kupcima.

P: T6E pomaže tvrtkama razviti rešetku istaknut baterija. Bilo koji obnove na takve proizvode? Kada možemo očekivati da vidite ove baterije na tržištu? Kakvi su vaši stavovi o nedavnih najava rešetku baterija iz Kine?

Šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala ima prototipa rešetku materijala za baterije, trenutno testira od strane različitih kupaca. Očekujemo da ovi gosti će lansirati svoje proizvode u 2017. Nakon što u Kini najveća baterija proizvodnju industriji širom svijeta s jak R & D aktivnosti ove najave nisu iznenađenje za nas. Oni su ozbiljni.

P: T6E nedavno pokrenuo europski ured. Što nam možete reći o toj aktivnosti? Kakvi su planovi T6E je do globalnog rešetku gosti?

Kemijska industrija u EMEA regiji je na čelu nove razvoje u materijalima i život znanosti s mnogo skrivenih svjetski prvaci. Zadatak europski ured šesti Element je uspostaviti poslovni odnos i prodajom pomoću tih prvaka. Europski ured je prvi korak za uspostavljanje širom svijeta prodaju i distribucijske mreže u narednih godina.

Hvala vam Bernhard, sretno ti i šesti Element!