Shangdong Hengyu izradu rešetku gume

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Šesti Element je nedavno predstavio svoj "Horizont HD" guma javnosti na GraphChina 2016 događaj u People's Republic

Rešetku rekao za smanjenje trošenja za 25%

Tehnologija Hengyu Shangdong postala najnoviji proizvođačem guma objaviti da čini gume na temelju Nobelovac materijalnih rešetku. Drugih firmi pomoću rešetku u gume uključuju bicikl tyremakerVitorriai brzorastuće kineski proizvođačSentury gume.

Prema poduzeće opskrbljuje Hengyu sa rešetku (The šesti Element tehnologija materijala), Shangdong Hengyu je razvio "guma formulacija" da kompanije kažu pokazuje pozitivan utjecaj na performanse gume rešetku.

Šesti Element izvještaj da oni su dodajući "vrlo malu količinu" šesti elemenata SE2430 rešetku za gume i Hengyu profila smjesa formulacije. Kao rezultat toga stopi je navodno smanjen za "više od 25 odsto". Istovremeno, suzom snagu je rekao da su bili "više nego udvostručili".

Šesti Element nedavno predstavio rezultanta "Horizont HD" guma javnosti na GraphChina 2016 događaj u People's Republic.

Pa kako je blizu ovog proizvoda serijske proizvodnje? Po izvorima online vijesti, ceste testiranje se blizi i marketing na rešetku poboljšane je trebala početi u ovom dijelu Božić 2016.

Šesti Element uspostavlja europski ured

Šesti Element materijali tehnologija koja se temelji u Changzhou u Kini, je proizvođač rešetku pahuljice, rešetku oksidnih i sličnih materijala. One se koriste u raspon aplikacija uključujući: premaz boje i antikorozivna premaza, sintetička filmova i baterije. Međutim, trenutno težište je na "premazi, Polimeri (plastike, kompozitnih materijala, vlakna), gume i baterije" i kada kažete gume to – Naravno – uključuje gume.

Tvrtka nedavno otvorio prodajni ured u Europi, a imenovan Bernhard Münzing je bivši BASF i Gelita izvršni kao direktor prodaje. Novi europski ured šesti Element cilj je razviti poslovne odnose i naravno prodaje pomoću ključnih inovatora u području Uskrs srednje Europe i Afrike. Doista, europski ured vidi kao prvi korak u uspostavljanju širom svijeta prodaja i Razvodne mreže – nešto tvrtka nastoji postići u narednih nekoliko godina.

Prema rešetku-Info.com, šesti Element (T6E) je trenutno proizvodi 100 tona/godini rešetku pahuljice i oksida u svojoj tvornici u Chengzhou, Kina. Ovo je slijedom gore sa pilot nove opreme dodajući 110 tona/godini rešetku oksida i 55 tona/godini rešetku odnosno firme Changzhou elektrane. Ova biljka je opisao kao "stanje tehnike i visoko automatiziran".

Osim toga, šesti Element izvještava da radi na druge proizvodnje elektrane, koje će imati 250 tona/godini grafit oksida i 125 tona/godini rešetku Pahuljica. Izgradnja ove stranice već je u punom tijeku, s je druga proizvodna linija, koja donosi ukupnog kapaciteta do 250 tona/godini rešetku oksida 125 tona/godini rešetku, dolazi online za siječanj 2016.