Rešetku postaviti tisuće Pet u jedan

Za novu energiju vozila, baterija "glavni spor, nije daleko bježi" kritike, nije bila u stanju otvoriti srca potrošača zapetljanih jaram. U sadašnjosti, novu energiju vozila baterija industrija je u olovnih akumulatora i fazi razvoja Usko grlo tradicionalne litij baterija. 8. jula, naša tvrtka održava novi proizvod rešetku litij-Ionska baterija konferencije, rezultati svjetskih prvi rešetku litij-Ionska baterija proizvodi - "King", očekuje se da će postići prvi proboj u nove energetske tehnologije baterija.

Rešetku postaviti tisuće ljubimca u obvezu najbolje vodljivog materijala

Rešetku je planarna dvodimenzionalnog materijala od heksagonalne saće rešetka sastoji se od jednog sloja ugljikovih atoma. Ima odlična Toplinska vodljivost, mehanička svojstva, visoku elektron pokretljivosti, visoka specifična aktivna površina i Kvantni Hallov efekt. Je najbolji trenutni vodljivog materijala. Rešetku litij-Ionska baterija, koristi litij iona u rešetku površinu i elektroda između brz masu karakteristike prijevoza pokreta, razvio nov energija baterija. I "Kralj" je korištenje ove mogućnosti kako bi zadovoljili na 5 ℃, 15 minuta za postizanje brzog punjenja i pražnjenja, a može raditi u -30 ~ 80 ℃ okoliš, ciklus života do 3500 puta. U polje test naboj "King King" sa 15 minuta, je obični proizvodi punjenja 1/24.

Rešetku kao vlada snažno razvijati petrolene litij-Ionska baterija, imamo jedinstvenu kongenitalnih. Grafit kao sirovina za proizvodnju grafit, bogate energijom u zemlji, niske cijene. Rešetku iako su mi i ostatak svijeta u polju startne linije, na temelju prednosti first floor vode, kao i stalno produbljivanje budućih istraživanja, vjerujem da rešetku brzo punjenje ere nije daleko , i sada možete radovati da ovo "materijal" će donijeti kakvo iznenađenje.