Rešetku, izvanredno tanak čaroban i više

Rešetku je vrsta jednoslojni lamelarne strukture sastoji se od atoma ugljika. To je najtanji i najmoćniji dvodimenzionalni materijal otkrila ljudska bića do sada zbog svoje Jake tvrdoće, izvanredno vodljivost i odličan prosvjetljenje, poznat kao "mijenja materijal 21." Međutim, zbog visoke cijene pripreme, industrijska Primjena rešetku je odgođeno. Poljski znanstvenici nedavno izumio rešetku priprema metoda, tako da industrijska proizvodnja rešetku moguće.

Budući da dva znanstvenika u velikoj Britaniji uspjeli u razdvajanju magija nanomaterijala rešetku u 2004, jeftine, kvalitetne i velikih rešetku priprema metode su postali mete globalne industrije i istraživača. U ovom trenutku, uobičajene metode sastavljanja rešetku su fizički guljenje i kemijskog taloženja metode. Bivši je najvažnije sredstvo za Dobivanje visoke čistoće rešetku u laboratoriju. Nedostatak je taj rešetku je male veličine i skupo. Iako kemijske metode mogu proizvesti velike površine rešetku, ali čistoća i kvaliteta su niske.

Posljednjih godina znanstvena istraživanja na rešetku napreduje vrlo brzo, i njegova industrijska Primjena je također na strelicu. Predviđa se jednom proizvodnja rešetku, bit će u Zaslon osjetljiv na dodir, baterije za pohranu energije, senzori, poluvodiči, ambiciozan, zrakoplovne, vojne, biomedicinskim i drugim poljima koji je postao sljedeći trilijuna industrije. Veliko tržište izgledi stvaranja svijeta krenuti šljunka istraživanje, razvoj i investicije bum. Prema nepotpunim statistikama, u 2012 godini širom svijeta ukupno 3520 istraživanja na rešetku patenta aplikacija, ali velika većina njih još uvijek ne iz laboratorija. Stoga, nova tehnologija rešetku priprema u konačnici dobrobit čovječanstva, u konačnici ovisi o njenoj sposobnosti da uspješno stavljen u industrijskoj proizvodnji.