Rešetku doći na tvoju stranu

Rešetku kao kralj nove materijale, Osvježavajuće ljudskog razumijevanja materijalnog svijeta, to je svaku primjenu proizvoda su vezane za naš budući život. "Ovo je Kina je rešetku industrija savez direktor, kineske Akademije znanosti, Shanxi Institut ugljena kemije, zamjenik istraživač Dr. Chen Chengmeng procjena rešetku.

Kako će rešetku utječu na naše živote? Pogledajmo.

Brzo punjenje naboj blago

Kvaliteta sportske opreme

Lagani fotografije oprema

Budući da energija za pohranu je glavna Primjena rešetku, Primjena rešetku akumulator nije ograničena na električna vozila, a smo upoznati sa naboj blago. Postoji 15 minuta brzo punjenje "King King" naplaćuje Po punjenja brzina je 20 puta obični naboj blago. Mnogi ljudi u industriji vjeruju rešetku baterija u mobilni telefon industrija će igrati veliku ulogu u budućnosti, očekuje se da postane mainstream baterije mobilnih telefona, i doista stvoriti brzo brzo ere.

Koristeći svoje svjetlo i jaka značajke, rešetku se također koristi da bi kvalitetne sportske opreme kao što su teniski reket ručke i reket za badminton periferne materijala, golf palice, kacige, Sanjke, itd., ne samo za poboljšanje trajnosti sportske opreme, na mehaničku čvrstoću proizvoda Možete također uvelike smanjiti svoju težinu, izradu sportske opreme svjetlije i moćnije, a poboljšanje udobnosti sportaša.

Osim toga, rešetku mogu također pružiti dobar osnovni materijal za fotografske kamere oprema. Od same kamere u smislu strukture, upotreba rešetku Pojačana izmjena plastika kao sirovina, kamera ljuske, ljuske objektiv za učinkovit lagani dizajn. Rešetku materijal ne samo je izvrsna čvrstoća, ali također ima visoka vodljivost, pa žutu kamere slučaj ili objektiv ljuska može imati Elektromagnetski zaštitnim svojstvima. S pratećim sadržajima, rešetku promjene polimerni materijal izrađen od tronožni nosač nego struja naširoko koristi tronožac Karbonskih vlakana, ali i gubitak težine od 20%, što tjera ljude da budeš nositi više zgodan.