Rešetku doći na tvoju stranu

Gubitak težine automobila

Električni automobil

I trenutne ljudi u životu najčešće korištena u polje graphenes na broj prometa. "Masovne Gustoća rešetku puder je jedini 3 g/l, to jest, bocu mineralne vode 500 ml je ispunjen rešetku samo teži 1,5 grama, ali rešetku je 200 puta jači od čelika, snage najveće materijala." Li Xiaoming rekla da karakteristike rešetku idealan lagani područja transporta materijala.

Podaci pokazuju da ako smanjenju od 10% tjelesne težine vozila, Potrošnja goriva može se povećati za 6% do 8%; auto priprema kvaliteta za svaki smanjenje od 100 kg, 100 km Potrošnja goriva može smanjiti 0,3 do 0,6 litara. Stoga je nužno je poboljšanje ekonomije vozila smanjivanjem težine vozila tijela za rešetku modifikacija tretman. U smislu vožnje, nakon težina auta, Ukupna akceleracija automobila će se znatno poboljšati, osjetljivost kontrola postaje veći, kontrolu stabilnosti vozila, buku, vibracije i drugi aspekti su poboljšani.

U automobilske gume, Sichuan University, stanje ključ laboratorija Polimernih materijala strojarstva samostalno razvio svjetski prvi rešetku gume. Osim toga, prvi zrakoplov koristeći rešetku ojačana krila modela zrakoplova Prospero u britanski Farnborough International Airshow uspješan let; 2016 u europski kompozitnih materijala izložbe, izložena je opremljena sa rešetku - polipropilen Kompozitni propelera UAV, mehanička svojstva i termalne performanse su poboljšane.

Okolina je dio glavne aplikacije za rešetku. "Pojavu rešetku bateriju kako bi se postigla koncept 'zeleni život, zelena putovanje' ovaj poziv zelene." Kineska Akademija znanosti, Shanxi ugljen kemijske asistent istraživač Dr. Su Fangyuan rekao je tu rešetku koristi za baterije proizvode, kao što su trenutni broj gradova ulice izvodi u autobusu super kondenzator nove energije. Super kondenzator je tradicionalna kondenzator i baterije između elektrokemijske energije uređaj za pohranu, u neposrednoj blizini autobus, elektronske igračke, pomoćna svjetla, koliko je to pametna mreža, elektrane imaju svoje mjesto i super kondenzator materijal koji se koristi je rešetku .

U ovom trenutku, mnogo električnih vozila za litij-ionsku bateriju kao izvor energije, litij baterija zbog svoje karakteristike vrijeme punjenja je općenito duže (2-3 sata). Rešetku kao nano vodljivi aditiva, oksidna inovativna litij može znatno smanjiti unutarnji otpor, poboljšati punjenja, punjenje vremena očekuje se da će skratiti do 1 sat. Istraživače da reporteri na licu mjesta demonstracija rešetku kondenzatora brzog punjenja i pražnjenje eksperimenata, novinar vidio mali komad rešetku u produkciji punjenje baterije i iscjedak samo deset sekundi.

U isto vrijeme, dodajući rešetku možete smanjiti bateriju od gubitka i topline, poboljšati sigurnosne performanse baterije i do određene mjere poboljšati gustoću energije baterije, povećanje kilometraže auta, olakšala putovanje anksioznost, poboljšati vozila iskoristivost.