Princip grafenskog grejanja

Grafenski prah je ravnomerno dispergovan u organskom rastvaraču ultrazvučnim i mešanjem kako bi se dobio grafenski rastvor koji ima koncentraciju od 0,05 mg / ml do 0,5 mg / ml, a grafen je ravnomerno premazan organskim filterom ili vodenim sistemom pomoću usisne filtracije I Zatim razdvajanje grafene i membrane pomoću mehaničkog pilinga, uranjanja ili rastvaranja organskog rastvarača, kako bi se dobila grafen film, dodavanje elektrode grafenskom filmu i primjena napona na njega za generisanje toplote. Zahvaljujući jedinstvenim dvodimenzionalnim nanostrukturima grafena, velikim odnosom visine i visokom specifičnom površinom, gore pomenuti proces pripreme omogućava formiranje jednoručne provodne mreže između grafenskih listova, 1 ~ 10V) može proizvesti višu toplotu .

Gde se može koristiti grafen?

Može da nosi opremu za fizikalnu terapiju, lako se prilagodi toplom pokrivaču, dekorativnim freskama ... ... ljudi u konceptu "visokog" na grafenskim proizvodima, brzo ulaze u svakodnevni život. 20 sati, Industrijski park nauke i tehnologije u zapadnom Taihu u Wujin Xintiandi Plaza, aktivnosti "dan izrade grafenog proizvoda", park više od 10 grafitnih preduzeća donio je više od 30 vrsta civilnih proizvoda.

Prijavljena je novina na grafenu, grafitna pametna narukvica, mnogi čitaoci su izrazili veliko interesovanje. Jučerašnje iskustvo aktivnosti, scena puna ljudi.

Novinari na licu mesta, graficeni inteligentni struk za fizikalnu terapiju, grafene pametna odijela i koljena, izolacioni kup, unutrašnje grejanje, novi jastuk i druge dnevne potrebe, redefiniše "toplu proizvodnju". Među njima, zagrevanje grafenskog grijanja 3 sekunde može se zagrijati, 10 sekundi postoji osećaj toplote, 10 kvadratnih metara zatvorene zime samo parfem grafenskog zagrevanja i više od polovine električne energije spašene klima uređajem. Yi Si New Materials Technology Co., Ltd. službeno je rekao, grafena slikanje koristeći prilagođeni način, prema zahtjevima potrošača, napravio pejzaž slikarstvo, vjenčanje ili bilborde, svaki u skladu s veličinom cijene od 800-2000 juana.

Izgled sajta grafenskog kućnog jastuka, jastuka za automobile, zatvorenog za toplo odeću i sl., Koriste se za litijumsku bateriju za grejanje, može biti usb interfejs za punjenje, siguran i dobar, lako se pere, dizajniran za sedentarne udove utrnut, zimski zatvoreni Grejanje, dizajn i razvoj dugoročne vožnje i drugih ljudi. Ugrađen u toplotu sirovina, iz grada dvodimenzionalnog ugljenika, šesti je element grafenskih proizvodnih preduzeća.

Grafen je najlakša i najtanja, najbolja provodljivost i toplotna provodnost materijala, debljina od samo sto hiljada tona kose, čvrstoća može doći do 200 puta od čelika, grijanja i grijanja u polju očiglednih prednosti. Grad u 2011. godini postavio prvu domaću platformu za istraživanje grafena - Jiangnan graphenen institut, trenutni skup grafenskih materijala i nizvodna primena 69 preduzeća, inicijalno formiranje kompletnog industrijskog lanca. Na grafenskom ekranu osetljivom na dodir, kablovi, super kondenzatori, oprema za habanje i druge nizvodne aplikacije su na vodećem nivou. Sledeći korak, grad će biti izbor industrijskog pravca grachena 2-3, što je prije moguće u nizvodnim high-end aplikacijama, tržište velikih razmjera za traženje novih prodora.

Istog dana, novinska agencija Xinhua za ekonomske informacije Kina je često izdala "Grafen Inovacije i Vodič za preduzetništvo (2016)", naglasio je da kroz industrijske lance zajedničke inovacije, tako da razvoj grafenskih materijala i nizvodnih aplikacija bliže integriše aplikacije.