Rešetku oksid suspenzija

Rešetku oksid suspenzija
Chat Sada
Detalji o proizvodu

1Tip:SE3122SE3522SE3521

2KARAKTERISTIKE

)1)Biti bogata koja sadrži kisik funkcionalnih skupina, kao što su hidroksilne skupine kataliziraju i grupa epoksi grupa.

)2)Može biti lako cijepljenjem ili modificirani za na licu mjesta polimerizacije ili integracije s polimernih kompozita, stoga obdarivanju dobra električna i Toplinska vodljivost, kao mehaničko ojačanje matrice.

)3)SE3122 i SE3522 ima dobar vodene disperzije,jednoslojni stopom>90%,koja može biti razvrgnut vodom lagano miješajući;Nakon tretmana, SE3521 će imati iste disperziju vode kao SE3122 i SE3522.

3APLIKACIJA

Koristiti za kompozitne, kao što su plastika, smole, gume, vlakana kompozita, također za anoda i katoda materijala Li-ion baterije, rešetku Toplinska provodljivost filma i katalizator utovara.

4SPECIFIKACIJE

Tip

Specifikacije

Izgled

Čvrste sadržaj)%)

Veličina čestica)D50 = μm)

pH

Kontroliranje metoda PH

Packaginga

Oznake

SE3122

Crni suspenzija

0,8% ±0. 2%

10±2

≈1.8

Korištenje baze kao što:NaOH, KOH, i amonijak (preporučiti kupca za podešavanje)

1L,3L,5L,20L,200L,1T zatvorenoj cijevi

Stabilan

SE3522

Crni suspenzija

1% ±0. 2%

2.3±0.2

≈1.8

Stabilan

SE3521

Smeđa suspenzija

6,5% ±0. 5%

2.5±0.5

≈0.5

Slojevito

5SKLADIŠTENJE I TRANSPORT

Nositi odgovarajuću zaštitnu odjeću i zaštitne rukavice da biste izbjegli direktan kontakt sa tijelom. U slučaju kontakta, isperite s mnogo vode. Trgovina u čvrsto zatvorene kontejnere s rok trajanja 6 mjeseci, Preporuča se koristiti čim prije nakon unsealing analogna. Izložena za dugo vrijeme će dovesti do: površina disperzija filma; adsorpcija prašine nečistoća u zraku će se promijeniti čvrstog sadržaja, pH, čistoći i drugim fizikalnim svojstvima;Predloženi prtljage temperatura je 5-35 ℃, kada temperatura je previsoka, voda će ispariti i bačve će se proširiti, što će utjecati na sadržaj čvrstih proizvoda, ali to neće utjecati na izvođenje samog proizvoda;Ostanite daleko od Jake, smanjenje agent i zapaljiva.

6PRIJEVOZ

Neograničeni robe. Izbjegavajte insolacije, kiše, Propuštanje i natpise sa. Bacanje je zabranjena. Učitavanje i istovariti pažljivo kako bi zaštitili od oštećenja. Ostanite daleko od izvora zapaljenja ili topline. Ne može prevoziti s korozivnih materijala.

Komentar: Specifikacije proizvoda može biti kupac napravio po potrebi.

Šesti Element Inc je jedan od top razini rešetku oksid suspenzija proizvođača i dobavljača, i također profesionalne tvrtke i tvornice, dobrodošli u uvoziti rešetku oksid suspenzija proizvoda.
Upit