Kratak uvod

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija co Ltd, osnovana u 2011, je high-tech poduzeća koja je specijalizirana u R & D, proizvodnja, prodaja rešetku i tehnički razvoj rešetku aplikacija. Tvrtka je strukturiran u dvije poslovne jedinice: proizvodnja i prodaja rešetku prašak i suspenzija, organizirani u šestom elementi (Changzhou) materijala Technology Co. Ltd, a proizvodnja i prodaja KVB rešetku filma, organizirani u potpunom vlasništvu podružnice Wuxi rešetku Film Co (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Instaliran u prosincu 2011 pilot postrojenje linije, u stanju proizvesti nekoliko kilograma praškastih proizvoda po danu, šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala ispunjava kriterije za kvalitetu proizvoda u prahu u Changzhou općinski biro od kvalitete i tehnički nadzor kolovoz 2013. Potpuno automatizirane proizvodne linije, u stanju proizvesti 100 t / a rešetku oksida u prahu odnosno od 50 t / a rešetku prah došao na tok u studeni 2013. Rujna 2014., šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala je dobila i ISO9001 certifikat, izdane od strane TÜV NORD (Njemačka), a u listopadu 2014 odobrenje biti dio sustava nacionalna MSP udio transfera.

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija nudi posebno dizajnirane rešetku prašak i rešetku suspenzija proizvode za različite aplikacije poput biomedicina, baterije, za pohranu energije, elektronike, kompozita, ojačana plastika, gume, ljepila, premazi i boje. U svim aplikacijama, da li koristiti za vojne ili civilne svrhe, tehnologija materijala šesti Element (Changzhou) rešetku vrste poboljšava mehanička, električna i Toplinska svojstva visoke površine, jaka adhezija i visoka vodljivost.

Proizvodne kapacitete

Njenu osmišljen, vrlo učinkovit dostignuće proizvodnju liniju s trenutni kapacitet od 100 t / rešetku oksid prah odnosno od 50 t / rešetku praha omogućuje šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala za opskrbu vrhunskog proizvoda.